Cine e alex ?

Ma numesc Alex si am 24 de ani, momentan locuiesc in Constanta.  Primu contact l-am luat cu internetul in 1995 cand mi-am lansat prima mea pagina web, folosind simplul limbaj de programare <html>. Blogging am inceput sa fac de aproape un an, prima data am intrat in blogosfera straina, am scris si inca continui sa scriu pentru diferite site-uri de articole : Hubpages, EhowTo si Squidoo, de unde si castig un venit decent.

In 2006 mi-am facut primul meu blog care nici nu a mai fost updatat de atunci, din ceva motive personale. Revenind in blogosfera m-am gandit sa incep pe mai multe nise, si mi-am creat cateva bloguri Celebrities, Funny Movies, Daily Money Tips , Gadgets and Electronics, Hot Girls , Bro Alex si cel mai recent Alexandru Matei care defapt imi poarta si numele.  In scurt timp toate vor fi redirectionate pe domenii personale si hosting dedicat.

In mare parte public zilnic pe toate atunci cand nu sunt ocupat cu alte proiecte sau pierzandu-mi timpul pe Digital Point, Warriors Forums sau  pe site-uri de social media.

Mai activez pe cateva site-uri de freelance (munca online) unde ofer servicii Onsite si Off-site SEO (promovare site-uri) si pregatesc content pentru cateva bloguri straine.

Proiecte de viitor ar fi multe dar cum defapt imi si plac mai mult faptele si nu vorbele, le voi pastra secret unele din proiecte sunt chiar in prag de lansare. Pana de craciun vrea sa deschid 4 site-uri de e-commerce.

Am ceva experienta in affiliate marketing si sunt dispus sa investesc mai mult timp si bani in viitor, pentru ca defapt asta asta e viitorul business-ului online, pe langa Blogging , Porn si Media.

De ce ai ales blogging-ul ?

Pur si simplu e o modalitate de a te exprima, a te mentine in forma online. A-ti face prieteni si a comunica mai usor. Blogging-ul defapt este cea mai puternica unelta de marketing avand personalitate sa zic asa. S-a luam un exemplu CNN are blog , chiar si Microsoft si cei de la Google.

Recent mi-a venit idea sa fac acest blog ca sa fiu si eu in rind cu lumea, din ro, glumeam. Nu ! Vreau sa vorbesc despre blogging , afaceri online, media , affiliate marketing , promovare web , tehnologie , vedete, media, ziare si lista continua de ce nu femei si domnisoare?

Ma puteti oricand contacta pe Twitter sau la adresele de mail : br0_al3x@yahoo.com sau br0.al3x.1984@gmail.com.

| My Photo Album | |  Profilul twitter | |  FAQ |